pondělí 7. dubna 2014

Dva vítězné zápasy za námi.

Vstup do ligy jsme začali nejlépe, jak jsme mohli. I když se nám herně tolik nedařilo, dokázali jsme výsledek zápasu dovést do vítězného konce. Proti Power Rangers to bylo o poznání obtížnější, ale i díky štěstí jsme nakonec výsledek otočili z 0:2 na 3:2. Druhý zápas, skoro na konci světa na Čechii Smíchov, jsme s torzem sestavy nakonec poměrně hladce a porazili Atlantu 8:1. Velký podíl na výsledku, ale i celém průběhu hry, měly dva rychlé góly. Vesměs už z první vážnější akce uděřil Ondra Kuděj a za necelou minutku nás do dvoubrankového vedení dostal soupeř sám, po vlastním gólu. Ve třetí minutě jsme tedy měli už dvoubrankový náskok a soupeře dále přehrávali. Do poločasu se ještě trefili oba Tomášové a tak do druhé půlky jsme nastupovali s luxusním náskokem 4:0

Ve stejném duchu, jako poločas první, probíhal i poločas druhý. Stále jsme měli míč na svých kopačkách ale vzhledem k absenci střídání jsme postupem času hrozili spíše z protiútoků. O některé hráče se pokoušel infarkt a tak v jednu chvíli, ve snaze odpočinout si, jsme hráli se čtyřmi obránci :)

Přidali jsme stejnou porci branek a tak konečný výsledek se zastavil na čísle 8. Nebýt mých dřevařských schopností, ale i některých dalších, výsledné skóre by bylo mnohem vyšší.

Žádné komentáře:

Okomentovat