pondělí 9. června 2014

Povedlo se! VRACÍME SE ZPĚT DO 4. LIGY !!!

Páteční remíza na Přední Kopanině nám stačila k postupu zpět do čtvrté ligy a to i bez ohledu na výsledek v posledním, 11. kole. Společně s námi postupuje i Gladiators Beroun, který nám udělil lekci na stejném hřišti jako v pátek.

Sečteno podtrženo, vracíme se zpět a já jen doufám, že se zase nebudeme na konci tohoto roku sami sebe ptát, proč sestupujeme o ligu níže!

Páteční utkání, hrané v šíleném dusnu, v ideální čas a na lehce dostupném hřišti (příště bychom mohli hrát třeba už od 16h na Kladně, to by bylo ještě příjemnější) začalo až nezvykle aktivně. Soupeř nás napadal až od půlicí čáry a tak jsme měli vesměs míč na svých kopačkách. Splnil se Ondrův sen :) a my si adresovali jednu přihrávku za druhou. Předvedli jsme i parádní akce na jeden dotek se zakončením, ale právě to zakončení bylo to nejtěžší, co nás v pátek provázelo. Vypracovali jsme si mraky šancí, ale proměnit je byl nadlidský úkol. Nepamatuji si, kdy naposledy jsme měli tolik příležitostí vstřelit branku. Kdybychom v zápase vstřelili 10 branek, nikdo by se nemohl divit. Druhou stránkou je i poslední dobou lehkost, s jakou nám dávají soupeři branky. Stačil jeden útok a už jsme v desáté minutě prohrávali. Soupeř měl pak i několik dalších slibných šancí, ale narážel na stejný problém jako my.

Zápas tedy skončil remízou 1:1 a tento výsledek nás posunul do čtvrté ligy!