úterý 21. dubna 2015

Neprůstřelný Míra, trocha té statistiky

Nedalo mi to a pohlédl jsem do výsledků našeho velkoklubu, respektive na první čtyři kola každé sezóny, co jsme doposud odehráli. Musím naší obraně a hlavně především Mírovi poděkovat, jelikož dvě obdržené branky za čtyři úvodní zápasy je exkluzivní výsledek!! Naší slabinou vždy bylo, že jsme dostávali spoustu branek, o čemž vypovídá prozatímní celkové skóre 716:647 (= více než dvě obdržené branky na zápas), je tedy vidět, že návrat k odzkoušenému stylu hry na pevnou obranu vychází. Co projde přes obranu, to zlikviduje Míra s elegancí sobě vlastní a ještě k tomu stihne pozdravit hlouček žen ze svého fanklubu :)
Paráda, jen tak dál. Čekají nás daleko těžší zápasy, ale o tom je hlavně fotbal je. Pokud vytrváme a budeme dál hrát dle toho, co si před zápasem řekneme, můžeme si konečně pořádně zahrát fotbal a ne tu haluzárnu, kterou jsme předváděli minulý rok!
Když už vyzdvihuji kvality v obraně, musím i na opačné straně. Vlado Fojt = stroj na góly! Konečně jsme i my našli kanonýra, který svým instinktem zabijáka a lovce, dokáže chladnokrevně zasadit soupeři smrtící ránu. Levá, pravá, z voleje, placírkou, hlavičkou .. je mu to jedno! Repre potřebuje střelce, že by historicky první hráč z Hanspaulky do národního týmu ??? :):) Útočné duo Lafata - Fojt, to nezní nereálně! :)

PS: Dost humoru, v pátek na Zákostelní! Čau ..

Žádné komentáře:

Okomentovat